Passie voor eCommerce | Websignaal

eCommerce

eCommerce bestaat uit producten én diensten! eCommerce bestaat dus niet alleen uit het online kopen van tastbare dingen. Voorbeelden van eCommerce zijn dus het online bestellen van een boek, maar ook het kopen van een app in een App store. Hetzelfde geldt voor het boeken van een hotel via Booking.com of het online afsluiten van een zorgverzekering. Het in huis halen van een schoonmaakster via Marktplaats? Ook eCommerce.

Binnen eCommerce onderscheiden we B2B (Business to Business), B2C (Business to Consumer) en C2C (Consumer to Consumer).

Al meer dan 10 jaar maakt Websignaal bedrijven online zichtbaar en vindbaar en neemt hierbij alle zorgen en werkzaamheden uit handen.

eCommerce is meer dan een webshop

Design en techniek zijn onze belangrijkste disciplines, maar eCommerce gaat ook over logistiek, SEO, content, advertising, finance en data. Wij werken samen met de beste partijen op deze fronten en nemen deze ervaring mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

Magento webshops

Voor eCommerce vraagstukken met hoge eisen omtrent performance, content staging en integraties maken wij gebruik van Magento. Magento biedt vanuit de core namelijk veel essentiële functionaliteit voor het bouwen van een webshop. Bijvoorbeeld winkelwagen- en afrekenfunctionaliteit, een uitgebreide catalogus of orderbeheer. Daarnaast is het mogelijk om modules ontwikkeld door derden aan het systeem toe te voegen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van reeds bestaande functionaliteiten, zodat we geen onnodig maatwerk verrichten.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


Webshop Bloombox
Webshop Apodemus
Webshop Sauter Wijnen